Vi er endelig i beta fase!

Deskflow gir deg funksjonalitet for et godt CRM system som du kan vokse med. Deskflow har alt du trenger for å få orden på kundelister, salgsprosesser og prosjektstyring. Du kan bruke Deskflow med en gang og det krever ingen opplæring, dyre kurs, installeringer eller konfigurasjon for å komme i gang.

DATA I SKYEN

Deskflow er webbasert og er alltid tilgjengelig og fungerer på alle platformer som f.eks mobil, PC og Mac. Dine data ligger trygt på servere i Norge. Vi sørger for å ta backup av dine data hver eneste natt.

STRUKTUR

Deskflow gir administrasjonen din full kontroll over all aktivitet i din virksomhet. Du får dokumentert og samlet all informasjon, som gjør at Deskflow CRM er et ideelt styringsverktøy.

FULL KONTROLL

Deskflow gir deg og dine ansatte full kontroll over salgsprosesser, prosjektstyring og kundebehandling. Bedre kundehåndtering = økt omsetning og økt kundetilfredshet.

DU BESTEMMER

Deskflow er under utvikling hver eneste dag, så her kan du være med å bygge fremtidens CRM. Har du en funksjon eller et tips til hva som kunne forenklet din jobb hverdag? Ikke nøl med å tipse oss.

Prøv ut Deskflow du også da vel?

Prøv deskflow gratis her

Legg igjen en kommentar